Ana Sayfa Sitemap
Anasayfa Ürünler Kurumsal Duyurular İletişim
Tera Sağlık Ürün Detayı - SUREVENT Ventilator

SUREVENT Ventilator

Medikal / Tera Sağlık
SureVENT Disposable Ventilator

SureVENT Disposable Ventilator

Mekanik ventilasyonda amaç; solunumu etkinleştirmek, oksijenlenmeyi arttırmak, solunum kan akımı (ventilasyon/perfüzyon) oranını yükseltmek ve solunum güçlüğünü azaltmaktır. Ventilasyon desteği alan hastalar kontrollü bir oran veya hacimde ventilasyona tabi tutulurlar. Sağlanan oran ve hacim doğrudan kandaki CO² seviyesini ve dolayısıylada kanın kimyasını etkiler, şayet ventilasyon çok yavaş veya yetersiz seviyede olursa CO² seviyesinde yükselme meydana gelir. Eğer ventilasyon çok hızlı veya çok fazla hacimde olursa bu durumda ph yükselir ve nefes alkolozu meydana gelir. SureVENT hava yolu basınçlarını algılayarak çalışan basınç döngülü tek kullanımlık bir ventilatördür. Hacim hesaplamayı gerektiren hacim döngülü ventilatörlerden farklı olarak SureVENT, belirli bir basınç seviyesine ulaşıncaya kadar hava sağlamaya devam eder. SureVENT 20-25 cm H2O arası ayarlanabilir ve bu seviye çoğu hastanın ventilasyonu için yeterlidir. SureVENT basınç döngülü olarak çalıştığı için gaz sıkışması ihtimalini en aza indirir. Nefes alma arasında PIP değerine ulaşıncaya kadar asla nefes verme başlamayacak ve nefes verme sırasında da basınç PEEP değerine düşünceye kadar nefes alma başlamayacaktır. Kendiliğinden nefes alma durumu söz konusu olan hastalar için SureVENT´in oran kolu öyle ayarlanmıştırki minimum hat basıncı doğal PEEP değerinin üzerindedir. Bu durum hastanın minimum hat basıncını, ayarlanmış bulunan PEEP değerine çekerek nefes almayı başlatmasını sağlar. SureVENT sürekli akışla basınç döngülü olarak çalıştığı için, hastanın uyum durumundaki değişiklikler yine hastanın nefes oranında değişikliğine neden olacaktır. Bunun avantajı barotravma ihtimalini en aza indirmesidir.

Acil durumlarda ve klinikler arası transferlerde en sık kullanılan yöntem olan resustasyon balonu (Ambu) ile sağlanan ventilasyon kullanıcının becerisine bağlıdır ve birçok dezavantaj vardır. Tek kişi ile uygulamak ve hakim olmak zordur. Maskenin yerleşimi genellikle yetersizdir. Tidal volüm hasta için yetersiz kalabilir. Endokrakeal tüpün veya bağlantının çıkma ihtimali vardır. Ambuların performansına yönelik elde edilen klinik veriler göstermektedirki, kullanıcıların büyük çoğunluğu ventilasyon parametreleri üzerinde gerekli kontrolü sağlayamamaktadır.

SureVENT hastanızın klinikler arası transferinde, MR ve CT taramalarında kesintisiz ventilasyon sağlayarak hastaya bakım kalitesini arttırır ve riskleri azaltır. SureVENT maske veya endotrakeal tüp vasıtasıyla sürekli güvenilir ve elle müdaheleye gerek bırakmayacak şekilde ventilasyon sağlar.

Ürünlerimiz
SUREVENT Ventilator
B.I.G.™ Bone Injectio
Medisize Hygrovent Gold Standart
G-VIR
EMMA™ Emergency Capnometer
Ethox CORP. Disposable Mide Yıkama Seti
Duyurular
Yeni Web Sayfası Yayına Girdi
Partnerlerimiz
Tera Sağlık
© 2012 Tera Sağlık. Bütün Hakları Saklıdır. Powered by gallaxdesign
Anasayfa  İletişim  Site Haritası